Din momentul confirmării comenzii plasate pe site, comanda va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de maxim 14 zile lucrătoare. Prețul transportului este de 22 lei în toată țara.

Compania noastră apelează la servicii de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile la livrare datorate furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar cad în sarcina transportatorului.

Taxele de transport sau de livrare nu sunt incluse în preț, cu excepția anumitor oferte care vor fi aduse la cunoștința dvs., dacă va fi cazul, prin intermediul site-ului.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. Rețineți faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea răspunderii noastre în nicio circumstanță.

Coș de cumpărături

0
image/svg+xml

Nu sunt produse în coș.

Continuă cumpărăturile